Det tinar i allmänhet

Fruktansvärt underbart är det när man känner plusgraderna i luften. Jag hade jeansjacka på mig när jag gick till systemet idag(!) Allt är kravlöst just nu känns det som. Inga förpliktelser eller förväntningar att leva upp till, väldigt skönt. Bara avslappnat umgänge utan en massa regler. Det enda "jobbiga" just nu är att jag läser "Hemsöborna" som en skoluppgift just nu och det är mest kul. Gammal svenska är så mycket mer awsome än det slarviga talspråket vi har idag. För övrigt har jag blivit hotad av Natan med youtube-ban. Så är det när man är en obotlig länk-junkie.

Isolerad

Det är när man inte har något val som alla möjligheter visas. Sittandes på Stockholm kommuns mest avlägsna och isolerade plats, rusar tankarna genom skallen och det finns ingen hejd på kreativiteten. Ibland får man stoppa sig själv så man inte bränner vid.

Om busschaffisars håglöshet

Ibland börjar man undra. Är det minsta möjliga ansträngning som regerar i busschaufförernas oheliga värld? Ovilja att utföra sitt jobb ordentligt? Jag menar... Låt det vara sagt att de drar sig för att göra avstickaren ut hit om de absolut inte måste eller har något hårt och kallt mot huvudet.

Sent en Lördagskväll

Det är rock'n'roll ute på Ågesta Friluftsgård. En enslig lördagskväll och alla mogna män i skor sitter och kollar på melodifestivalen ironiskt med sina respektive. Vad gör en enslig själ när kaffemaskinen felar och sprutar ut choklad så man får bruna fläckar av misär över hela byxorna. Tar man fram golvmoppen och torkar upp skiten? Ja det gör man. Sen gör man ett tappert försök att inte krossas under ensamheten. Vem kan ge mig pengar? Jag behöver pengar. Snälla något/någon, ge mig en tillflyktsort så jag klarar de sista kalla månaderna den här säsongen. En ledig man. Kom och ge mig eld.

RSS 2.0