Jontes funniest u-tube videos (JFV)

http://www.youtube.com/user/noahgarf#p/a/u/0/S8r9gJVLJ90

http://www.youtube.com/watch?v=gZy2I8csVQU&feature=player_embedded


http://www.dailymotion.com/video/x4m4ev_charlie-bit-me_fun

http://www.youtube.com/watch?v=7-NOZU2iPA8


I måndags kväll såg jag en bild som en bekant hade lagt upp på internet. Jag var trött och sliten, så det bidrog väl men ju mer jag kollade på bilden, desto mer skrattade jag. Det var et sånt där skratt som man inte har mer än ett fåtal gånger i livet. Nu snackar vi 5 minuters-skratt med tårar och smärtor i ansiktet. Det är så härligt när det händer. Det krävdes ingen större motivering, bara en utlösande faktor och rätt sinneslag. Det är så skönt. Nästan som att gråta. Fast kul.
Efteråt satt jag å skulle backtracka alla de roligaste klippen jag kunde hitta, men det gick inge bra...jaja, de här var iaf sjukt roliga.

Den här bilden var det förresten...

http://www.icseguess.com/uploads/images/funny-dog.jpg


Varför är jag vaken?

Min inre klocka tyckte tydligen att det var dags att vakna nu. Vi kom hem från Bollnäs 04:00 i morse. Något fel är det om man vaknar automatiskt efter 5 timmars sömn. Jag kommer förmodligen att få en rätt saftig skatteåterbäring från norge som sagt, så jag går hela dagarna och funderar på vad som är värt att lägga pengarna på. Ett luftgevär till sommarstugan? En ny gitarr? Mer tatueringar? En fet semester? Spara till fattiga dagar då de behövs bättre? Ja alternativen är många. Vi var iaf i bollnäs igår och tömde Gustavs farmor och farfars lägenhet. Det blev MYCKET skräp. Det är helt otroligt hur mycket saker en människa kan samla på sig under en livstid. När jag gifter mig ska jag styra småpryls-slängandet med järnhand. Jag ska inte bli en bernhard. Även om han är en grym gubbe.

http://svtplay.se/v/1955973/dokumentarfilm/jakten_pa_bernhard

Idag då? Jag är äntligen frisk, så jag hoppas på att solen bryter genom det tunna diset på himmelen och gör så att jag kan njuta av förmiddagssolen på balkongen!

Puss!

#ändånice

Idag har jag vart sjuker igen...det suger. Har njutit litegrann iaf. Jag och gustav drack varsin öl i solen på balkongen. DE E NICE. Sen fick jag gå in och snyta mig.

Assååå jag vet inte...

Allt i mitt obetydliga lilla liv här på miniplaneten jorden känns så himla abstrakt och lösryckt för tillfället. Jag vet INGET om vad som händer till hösten. Jag känner inga behöv att söka mig hemmåt värmland, så jag hoppa verkligen att det dyker upp något i sista minuten. Förhoppningsvis får jag en fet skatteåterbäring från norge också...


1, 2, 3, 4!

Nu är sommaren snart här! Morgon/förmiddagssol på balkongen och grilldoft från grannen på kvällen gör inte saken sämre! Nu fattas det bara sådär en 10-15 grader till så är det bra sen!

RSS 2.0